Sjokolade med eget bilde og tekst, 50 stk.

Endelig kan du bestille personalisert sjokolade til ditt bryllup, konfirmasjon, dåp eller annet arrangement! Dette er organisering tatt til neste nivå! Overrask alle gjestene på festen med sjokoladen som har ditt og bare ditt preg. Under den personlige pakningen er det deilig melkesjokolade pakket i sølvfolie. Vekt av én sjokoladeplate er 5 g.

NB! Etikettene har ikke limkant. Hvis du velger å klistre etikettene rundt sjokoladene selv, er det best å bruke vanlig limstift.

Varemerke:
Party Warehouse
Størrelse:
ca. 3,5 x 3,5 cm
Find similar
5616
399 kr.
På lager
+

Endelig kan du bestille personalisert sjokolade til ditt bryllup, konfirmasjon, dåp eller annet arrangement! Overrask gjestene med sjokolader med ditt eget, helt unike preg. Dette er organisering tatt til neste nivå!

Under den personlige innpakningen er det deilig melkesjokolade pakket i sølvfolie.

Hver sjokolade veier 5 gram.


Bildet som lastes opp bør være i høy bildekvalitet. Ved valg av bilde bør du ta hensyn til at sjokoladene er kvadratiske (3x3 cm). Pass også på at motivet ikke er for nært slik at teksten dekker f. eks. ansikt.


NB! Etikettene har ikke limkant. Hvis du velger å klistre etikettene rundt sjokoladene selv, er det best å bruke vanlig limstift.

VaremerkeParty Warehouse Størrelseca. 3,5 x 3,5 cm